середу, 22 березня 2017 р.

Музей новин

         Екскурсія Музей новин – наймаштабніший виставковий проект…
  2 березня в Мистецькому Арсеналі міста Києва відкрито виставку «Музей новин», що приурочена до 20-річчя програми ТСН. Це справді унікальна можливість побачити і відчути, як створюються новини, як вони змінюють наше життя.
Як вчитель історії я не могла пропустити  нагоду разом з учнями Кагарлицької загальноосвітньої школи І –ІІІ ст. №2 ім. В.П. Дашенка відвідати музей і освіжити в пам’яті події в Україні протягом 25-ти років. Організатори виставки у повній мірі представили відвідувачам найяскравіші моменти країни, що мали вплив на кожного з нас.
Ця подорож за лаштунки програми була значною подією для учнів, ще й тому, що багато хто з них подивився на професію журналіста, репортера чи ведучого, як на своє потенційне майбутнє. Всі учні залишилися у захваті від виставки. Адже кожен міг спробувати себе в ролі ведучого, а завдяки спеціальним окулярам у віртуальній реальності побачити, як створюються новини,  побувати в залі засідань Верховної Ради, у зоні АТО або на території Чорнобиля. Вразили нас насправді цінні експонати – починаючи від концертного костюму Руслани Лижичко на Євробаченні 2004 року до чернеток Акта проголошення незалежності України. Діти мали можливість сфотографуватися біля легендарного прапора України, адже саме його внесли до Верховної  Ради 24 серпня 1991року, з ведучими ТСН , зокрема Марічкою Падалко.
  
















Даний проект як найяскравіше відображує вагомі події України за останні 25 років, які змінили хід нашої історії та життя кожного громадянина, якими ми пишаємось і події, які ми маємо пам’ятати.
  Екскурсія дітям сподобалася і запам’яталася, адже Музей новин зустрів нас яскравими проекціями та оточив цікавими експонатами. Під час екскурсії учні були не пасивними глядачами, а активними учасниками.
  Отже, ми радимо всім зазирнути на телевізійну кухню Музею новин і отримати масу задоволення.


Немає коментарів:

Дописати коментар